ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΕΡΕΥΝΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ & ΛΥΣΕΙΣ


Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

Ο Υποψήφιος βουλευτής Γεωργιάδης Ηλίας στον νομό Σερρών μας μιλάει για έρευνα και καινοτομία τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στα πανεπιστήμια αλλά και για τους εφευρέτες τους ερευνητές και το τι συμβαίνει στη χώρα μας που αυτή τη στιγμή υπολειτουργεί η έρευνα και καινοτομία και είμαστε από τις τελευταίες θέσεις σε παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό επίπεδο. Παίρνουν τις ιδέες και τις κάνουν πράξη ξένες εταιρείες και βγαίνει ο κύριος Δήμας ο Υφυπουργός έρευνας και καινοτομίας και μας δηλώνει ότι ο στόχος της Κυβέρνησης είναι να γίνει συμπραξη δημοσίου με εταιρείες δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό στη χώρα μας να βγαίνει Υφυπουργός που ψηφίστηκε από τους πολίτες και να τα λέει αυτά δημόσια. Όσο για τις πρώτες ύλες δεν θα εξάγονται πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα προϊόντα. Εμείς σαν Ελλήνων Συνέλευσις έχουμε λύσεις διότι να ενημερώσουμε τους πολίτες είμαστε οι μοναδικοί που καταθέσαμε επίσημα προγραμματικές δηλώσεις και με τι περιουσίες θα κάνουμε όλα αυτά που αναγράφονται και έχει εγκρίνει ο Άρειος Πάγος είμαστε μηχανισμοί για να εκτελέσουμε ότι έχουμε καταθέσει επίσημα στον άρειο πάγο Όσο για την έρευνα και καινοτομία θα δημιουργηθούν ειδικές υποδομές σε κάθε νομό σε κάθε πόλη για τους ερευνητές μας για να υλοποιούν με άνεση της έρευνας τα πειράματά τους Όσο για τα πανεπιστήμια θα χρηματοδοτούνται και θα λειτουργούν απρόσκοπτα και θα δημιουργηθούν ειδικά σχολεία για παιδιά με υψηλά νοητικά επίπεδα για να αναπτύξουν ορθά τις δυνατότητές τους γιατί ο άνθρωπος γεννήθηκε για να δημιουργεί. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r... ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ